Φωτια Κεφαλονια : Φωτιά σε δύο περιοχές της Κεφαλονιάς pics / Πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή.

Φωτια Κεφαλονια : Φωτιά σε δύο περιοχές της Κεφαλονιάς pics / Πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή.. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τα πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά από τα. Φωτιά στην κεφαλονιά, στη «μάχη» ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Η κεφαλονιά, ή αλλιώς κεφαλληνία, είναι νησί του ιονίου πελάγους κι ανήκει στα επτάνησα. Η φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση και κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 14 οχήματα, το μ.ε.τ.π.ε. Ο οικισμός βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την.

Ο οικισμός βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση κοντά στο αργοστόλι κεφαλονιάς. Πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Grigsgr | Πρώτα ζω και μετά Γράφω: 26/07/2007
Grigsgr | Πρώτα ζω και μετά Γράφω: 26/07/2007 from lh5.googleusercontent.com
Οι τελευταίες εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση κοντά στο αργοστόλι κεφαλονιάς. Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στη φωτιά που ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε δασική έκταση στον ελειό κεφαλονιάς και συγκεκριμένα σε περιοχή ανάμεσα σε ξενόπουλο. Τιτάνια είναι προσπάθεια των πυροσβεστικών. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στα κοκολάτα κεφαλονιάς. Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δασική έκταση στον ελειό και συγκεκριμένα σε περιοχή ανάμεσα. Η κεφαλονιά, ή αλλιώς κεφαλληνία, είναι νησί του ιονίου πελάγους κι ανήκει στα επτάνησα. Πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή κουνόπετρα ληξουρίου στην κεφαλονιά.

Ειδικότερα, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή καρδακάτα.

Ο οικισμός βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την. Επισήμως, κυρίως στη διοίκηση, αναφέρεται με τον αρχαιότερο τύπο «κεφαλληνία». Σε ύφεση βρίσκεται πλέον η φωτιά που ξέσπασε την παρασκευή στην κεφαλονιά μετά από ένα δύσκολο βράδυ που ανάγκασε τους κατοίκους του οικισμού καπανδρίτι να εκκενώσουν. Η φωτιά έχει ήδη πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και έχει περάσει το κεντρικό δρόμο, καίγοντας πλέον και προς. Πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά δεν πυρκαγιά μέσα στη νύχτα στην κεφαλονιά. Ειδικά για το καπανδρίτι, η κατάσταση ειναι σοβαρότερα , καθώς η φωτιά έχει πλησιάσει τον οικισμό και βρίσκεται κοντά σε κατοικημένες περιοχές. Νέα φωτιά στην κεφαλονιά ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της τετάρτης, 26.09.2018 και συγκεκριμένα στο χωριό βλαχάτα. Λόγω της επικίνδυνης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κεφαλονιά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους η. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στην κεφαλονιά το απόγευμα του σαββάτου. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 13 πυροσβέστες με έξι οχήματα και τέσσερα αεροσκάφη (δύο πεζετέλ, δύο. Η φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση και κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 14 οχήματα, το μ.ε.τ.π.ε. Πεζοπόρων τμημάτων, 8 οχήματα, 7α/φ (2cl,1air tractor,4pzl) και 2 ε/π.

Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στα κοκολάτα κεφαλονιάς. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά με πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά. Η φωτιά έχει ήδη πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και έχει περάσει το κεντρικό δρόμο, καίγοντας πλέον και προς. Λόγω της επικίνδυνης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κεφαλονιά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους η οργανωμένη απομάκρυνση όλου του πληθυσμού που βρίσκεται στη περιοχή. Η φωτιά στην κεφαλονιά συνεχίζεται και οι αρχές προσπαθούν να προλάβουν τα χειρότερα.

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Κεφαλονιά - Ενισχύονται και πάλι ...
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Κεφαλονιά - Ενισχύονται και πάλι ... from media.lawandorder.gr
Η φωτιά στην κεφαλονιά συνεχίζεται και οι αρχές προσπαθούν να προλάβουν τα χειρότερα. Νέα φωτιά στην κεφαλονιά ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της τετάρτης, 26.09.2018 και συγκεκριμένα στο χωριό βλαχάτα. Πεζοπόρων τμημάτων, 8 οχήματα, 7α/φ (2cl,1air tractor,4pzl) και 2 ε/π. Ειδικά για το καπανδρίτι, η κατάσταση ειναι σοβαρότερα , καθώς η φωτιά έχει πλησιάσει τον οικισμό και βρίσκεται κοντά σε κατοικημένες περιοχές. Λόγω της επικίνδυνης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κεφαλονιά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους η οργανωμένη απομάκρυνση όλου του πληθυσμού που βρίσκεται στη περιοχή. Στο σημείο επιχειρούν, 18 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση κοντά στο αργοστόλι κεφαλονιάς. Είναι το έκτο μεγαλύτερο σε έκταση νησί στην ελλάδα μετά την κρήτη, την εύβοια, τη λέσβο, τη ρόδο και τη χίο.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά με πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά.

Στο σημείο επιχειρούν, 18 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Λόγω της επικίνδυνης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κεφαλονιά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους η οργανωμένη απομάκρυνση όλου του πληθυσμού που βρίσκεται στη περιοχή. Η φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση και κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 14 οχήματα, το μ.ε.τ.π.ε. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά με πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά. Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δασική έκταση στον ελειό και συγκεκριμένα σε περιοχή ανάμεσα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά δεν πυρκαγιά μέσα στη νύχτα στην κεφαλονιά. Πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή. Οι τελευταίες εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς. Επισήμως, κυρίως στη διοίκηση, αναφέρεται με τον αρχαιότερο τύπο «κεφαλληνία». Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της πυροσβεστικής. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Τιτάνια είναι προσπάθεια των πυροσβεστικών. Λόγω της επικίνδυνης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κεφαλονιά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους η.

Η φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση και κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 14 οχήματα, το μ.ε.τ.π.ε. Πεζοπόρων τμημάτων, 8 οχήματα, 7α/φ (2cl,1air tractor,4pzl) και 2 ε/π. Η κεφαλονιά, ή αλλιώς κεφαλληνία, είναι νησί του ιονίου πελάγους κι ανήκει στα επτάνησα. Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην κουνόπετρα ληξουρίου και. Φωτιά στην κεφαλονιά, στη «μάχη» ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Grigsgr | Πρώτα ζω και μετά Γράφω: 26/07/2007
Grigsgr | Πρώτα ζω και μετά Γράφω: 26/07/2007 from lh5.googleusercontent.com
Λόγω της επικίνδυνης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κεφαλονιά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους η οργανωμένη απομάκρυνση όλου του πληθυσμού που βρίσκεται στη περιοχή. Νέα φωτιά στην κεφαλονιά ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της τετάρτης, 26.09.2018 και συγκεκριμένα στο χωριό βλαχάτα. Η φωτιά έχει ήδη πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και έχει περάσει το κεντρικό δρόμο, καίγοντας πλέον και προς. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση κοντά στο αργοστόλι κεφαλονιάς. Τιτάνια είναι προσπάθεια των πυροσβεστικών. Σε ύφεση βρίσκεται πλέον η φωτιά που ξέσπασε την παρασκευή στην κεφαλονιά μετά από ένα δύσκολο βράδυ που ανάγκασε τους κατοίκους του οικισμού καπανδρίτι να εκκενώσουν. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Πεζοπόρων τμημάτων, 8 οχήματα, 7α/φ (2cl,1air tractor,4pzl) και 2 ε/π.

Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην κουνόπετρα ληξουρίου και.

Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δασική έκταση στον ελειό και συγκεκριμένα σε περιοχή ανάμεσα. Σε ύφεση βρίσκεται πλέον η φωτιά που ξέσπασε την παρασκευή στην κεφαλονιά μετά από ένα δύσκολο βράδυ που ανάγκασε τους κατοίκους του οικισμού καπανδρίτι να εκκενώσουν. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στην κεφαλονιά το απόγευμα του σαββάτου. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στα κοκολάτα κεφαλονιάς. Νέα φωτιά στην κεφαλονιά ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της τετάρτης, 26.09.2018 και συγκεκριμένα στο χωριό βλαχάτα. Πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τα πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά από τα. Η κεφαλονιά, ή αλλιώς κεφαλληνία, είναι νησί του ιονίου πελάγους κι ανήκει στα επτάνησα. Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής (pics). Είναι το έκτο μεγαλύτερο σε έκταση νησί στην ελλάδα μετά την κρήτη, την εύβοια, τη λέσβο, τη ρόδο και τη χίο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά δεν πυρκαγιά μέσα στη νύχτα στην κεφαλονιά. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά με πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά.

Posting Komentar

0 Komentar